Udělejte pribináčkovou

Vzpomeňte si na dětství, na chuť, kterou jsme měli všichni rádi. A všichni tu chuť velmi dobře známe.

Pribináček, to je ta chuť z dětství.

Jemný, sametově hebký smetanový krém, na který se jen sbíhají sliny. Dolaďte ho ovocem, čokoládou, nebo tím, co máte rádi.

A pusťte se do tvoření.

Suroviny
1 tučný tvaroh
1 smetana na šlehání
1 lžíce medu

Postup
Tvaroh, šlehačku a med vyšlehejte do jemného, nadýchaného krému. Jestli ho chcete doladit ovocem, opatrně vmíchejte rozmixované ovoce, nebo rozehřátou čokoládu. Také ho můžete nechat bílý. Dejte zmrazit. Při servírování ozdobte lesním ovocem, nebo co vás napadne.

Užijte si tu sametově hebkou chuť.

Koukněte na trochu inspirace.

Malinová smetanová zmrzlina. Do pribináčkového krému jsem přidala rozmixované maliny a ozdobila zmrazenými malinami a borůvkami

Tentokrát jsem do smetanového pribináčkového krému přidala rozmixované kiwi.

Miluju ořechy, takže i ořechy mají své místo v pribináčkové zmrzlině.

Jana Součková
Naučím vás zmrzlinovat, snadno, chytře, zábavně. Zajímá mě zmrzlinový příběh>>